27.07.2020 Pzt 10:56

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sağlık Kurumları İşletmeciliği ve Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı Online Tanıtım Günleri gerçekleştirildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Nizamlıoğlu moderatörlüğünde Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı Başkanı Öğr. Gör. Ebru Cengiz ve Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı Başkanı Öğr. Gör. Nazlı Yüceol’un konuk olduğu online tanıtım günlerinde, Sağlık Kurumları İşletmeciliği ve Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı hakkında bilgi verildi ve programın geleceği konuşuldu.
Bölüm tanıtım yayını üniversitemizin resmi instagram hesabı üzerinden gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen online tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.

bilgi@gelisim.edu.tr