İnsanın Sevdikçe Sevesi Geliyor

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO), Öğretim Üyesi Dr. Arif Çakır’ın sevgililer günü için verdiği röportaj Cosmopolitan Türkiye, Harpers Bazaar, Home art, Şamdan plus, Sofra ve Para dergilerinin sevgililer günü ekinde yayınlandı. Dr. Arif Çakır sevmenin gücünü ve güzelliğini “sevdikçe sevesin geliyor” diyerek anlatıyor ve ekliyor; “Sevmek kendimizin, diğer insanların, hayatın ve onun içinde var olan her şeyin sonsuz güzelliğini görmemizi sağlıyor. Bu kadar güzelliğe şahit olunca, olan her şeye şükrediyorsun ve daha çok seviyorsun. Sen sevdikçe her şey daha güzelleşiyor… Sonsuz bir döngü, içinde olmak muhteşem değil mi?”