Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu - shmyo@gelisim.edu.tr


 İGÜ Beauty & Wellness Show İstanbul'da

İstanbul Gelişim Üniversitesi Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Programı 19-20-21 Eylül tarihlerinde CNR Beauty&Wellness Show Kozmetik, Güzellik, Medikal Estetik Cihaz ve Ekipmanları Fuarı’nda stant açarak ziyaretçileri ile buluştu.
Avrasya’nın en prestijli güzellik, sağlık ve bakım fuarı CNR Beauty&Wellness Show İstanbul, 19-21 Eylül 2019 tarihleri arasında, CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından, CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleşti. Bu yıl ikincisi kez düzenlenen fuara, güzellik, bakım ve kozmetik sektörlerinden katılımcıların ve ziyaretçilerin ilgisi yoğundu.

Fuar kapsamında estetisyenlik mesleğine ilgili duyan ziyaretçiler için, bu alanda eğitim veren eğitim kurumları, stantlarında mesleğin inceliklerine dair bilgiler verdi. İstanbul Gelişim Üniversitesi adına ise Öğr. Gör. Pelin Özgünay, Öğr. Gör. Aylin Koç ve bölüm öğrencileri fuar alanında meslektaşları ve sektör ile ilgili bilgi paylaşımında bulunarak Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümünde eğitim almak ve kariyer yapmak isteyen ziyaretçilerle paylaşımlarda bulundu.



Haberler

Tüm Haberler