DGS ile Lisans bitiren öğrencilerimize Yüksek Lisans imkânı

DGS ile lisans bitiren öğrencilerimiz enstitülerimize kayıtlarından İGÜ MYO ve SHMYO mezunu oldukları için burs imkânına sahip olacaktır.
İş hayatının bizlerden istediği doğrultuda gelişiminizi ilerletmek veya akademik bir kariyer isteyen öğrencilerimiz, başarılı bir akademik kadro, uluslararası akreditasyon imkânlarının sunulduğu, çeşitli seminer, konferans ve söyleşilerle harmanlanmış bir ortamda yüksek lisans veya doktora yapma imkânına sahip olacaktır.

Ayrıca İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu (MYO) ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) programlarından mezun öğrencilerimize özel burs oranlarıyla kayıt yaptırabilirsiniz. Ayrıntılar için Tıklayınız.