Acil Durum Hastanelerine Ziyaret

İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğr. Gör. Elif Zeynep Özer ve Öğr. Gör. Selim Öğüt tarafından hastane ziyaretleri gerçekleştirildi.
Pandemi sürecinde ülkemizde ilk vakanın görüldüğü günden beri ön saflarda yer alarak; gece gündüz demeden özveri ile çalışan, fedakarlık yapan gerçek kahramanlar, sağlık çalışanlarına teşekkür ve moral amacıyla; İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, GastroArt Kulübü  ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Radyoterapi Programı Öğr. Gör. Elif Zeynep Özer ve Öğr. Gör. Selim Öğüt taraflarından; Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, İstanbul Başakşehir Devlet Hastanesi, İstanbul Sultan 2. Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastane’lerine  ziyaretler gerçekleştirildi.

Hastane Ziyareti