Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu - shmyo@gelisim.edu.tr


 22 Aralık Paramedik Günü Kutlu Olsun

Paramedikler; Acil sağlık hizmetleri alanında en zor şartlar altında bile görevini en iyi şekilde yapmaya çalışan, en ön basamakta yer alan sağlık çalışanlarımızdır.
Paramedikler; Acil sağlık hizmetleri alanında en zor şartlar altında bile görevini en iyi şekilde yapmaya çalışan, en ön basamakta yer alan sağlık çalışanlarımızdır. Sağlık hizmetlerinde kaliteyi artıran, günün 24 saati gerek mesleki gerek sosyal gerek idari her türlü sıkıntılara rağmen görevlerini en iyi şekilde yapabilmenin mücadelesini vererek canla başla çalışmaktadırlar.

Vatandaşlarımızın acil sağlık müdahalelerinde yanında yer alan Paramedikler, 60 bine yaklaşan sayılarıyla sağlık hizmetlerinde önemli bir yer edinmişlerdir. Sağlık hizmetlerinin özellikle acil sağlık hizmetlerinin yetişmiş ve nitelikli insan gücüne her zaman ihtiyaç duyulmuştur. Bu alandaki boşluğu hiç şüphesiz Paramedikler doldurmaktadır.

Acil Sağlık Hizmetlerinin en ön safında yer alan fedakar, canla başla çalışan Paramediklerimizin Paramedik Günü Kutlu olsun.



Haberler

Tüm Haberler