Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu - shmyo@gelisim.edu.tr


 2018 - 2019 Bahar Dönemi Mesajı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Müdürü Prof. Dr. Mustafa NİZAMLIOĞLU'nun Dönem Açılış Mesajı


Sevgili Öğrencilerimiz,

2018 – 2019 Öğretim yılı Güz dönemini başarı ile tamamlamış bulunmaktayız. Bu süreçte emeği geçen tüm akademik ve idari görevlilerimize desteklerinden dolayı teşekkür ederim. 2018 – 2019 Öğretim yılı Bahar döneminin de başarılarla dolu bir dönem olmasını temenni ederim.
 
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz, 21 Programı ile eğitimine başarılarla devam etmektedir. Bünyemizde yer alan, Uygulama Laboratuvarları ve Atölyeler sayesinde öğrencilerimiz donanımlı bir şekilde eğitim almaktalar ve bu donanım sayesinde başarılarını sürdürmektedirler. Başarıların devamlılığına en büyük katkıyı sağlayan bir diğer faktörümüz de Akademisyenlerimizdir. Sahip oldukları deneyim ve tecrübelerini siz değerli öğrencilerimizle paylaşarak, alanında uzman ve tecrübeli sağlık personeli yetiştirmektedirler. 2018 – 2019 Öğretim yılı Bahar döneminde Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğrencilerimizden beklentimiz, Üniversitemizin vermiş olduğu imkanlar doğrultusunda başarılı çalışmalar yapmalarıdır. Öğrencilerimizin bu başarıyı gerçekleştireceğine inancımız tamdır.
 
2018 – 2019  Öğretim yılı Bahar Döneminin, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve tüm İstanbul Gelişim Üniversitesi, Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu’na başarılar getirmesini diliyorum. Başarılı bir dönem geçirmemiz dileğiyle.
 
 

 
Prof. Dr. Mustafa NİZAMLIOĞLU
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü


 



Haberler

Tüm Haberler