Mesleki Uygulamalar Güz Dönem Stajı Hakkında

12.09.2019 Per

İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEKİ UYGULAMALAR GÜZ DÖNEMİ STAJI

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
Mesleki uygulamalar güz dönem stajı yapacak öğrencilerin listesi için tıklayınız.

Staj için gerekli evraklar:
  • SHMYO MESLEKİ UYGULAMALAR STAJ BELGESİ (3 NÜSHA)
  • SİGORTA DÖKÜMÜ ( ÖĞRENCİ İŞLERİNİNDEN TEMİN EDİLECEK-A Blok Rektörlük)
  • İSG BELGESİ
  • SEROLOJİK TESTLER (Staja Çıkacağınız Hastanede yaptırılacaktır.)
  • SAĞLIK KURUL RAPORU (HEYET RAPORU-Staja Çıkacağınız Hastaneden alınacaktır.)
  • AKCİĞER GRAFİSİ, EKG RAPORU (Staja Çıkacağınız Hastaneden alınacaktır.)
  • TETANOZ AŞI KARTI ( AİLE HEKİMLİĞİNDEN AŞI YAPILDIĞINI BELİRTEN BELGE)
  • KBB UZMANI MUAYENESİ, ODYOMETRİ SONUCU (GÜRÜLTÜ RİSKİ OLAN YERLEDE STAJ YAPACAKLAR İÇİN )
  • SOLUNUM FONKSİYON TESTİ (AMELİYATHANE, ANESTEZİ, DİŞ PROTEZ VE PATOLOJİ PROGRAMLARINDA STAJ YAPACAKLAR İÇİN )
  • ÖĞRENCİ YAKA KARTI ( ÖĞRENCİ KARTI)
  • HASTANELERİN ÖZEL OLARAK İSTEDİKLERİ BELGELER ( KURUMLARARASI FARKLILIK GÖSTEREBİLİR, STAJ EVRAKLARINIZI TESLİM SIRASINDA İSTENEBİLİR.)
! Lütfen Hastanelere ekstra belgeler konusunda bilgi alınız.

!!!Yukarıda belirtilen ilgili belgeler hastaneye staja başlamadan önce mutlaka tamamlanmalıdır. Aksi takdirde stajınız iptal edilecektir.