İl Sağlık Müdürlüğüne Bağlı Hastanelerde Staj Yapacak Öğrenciler Hakkında

2020-2021 BAHAR DÖNEMİNDE İSTANBUL İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI HASTANELERDE STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğünce staj yapması uygun görülen öğrencilerin (Üniversitenin SHMYO Web Sitesinde Duyurular kısmında Adı Geçen Öğrenciler) Staj Kaydı İçin Gerekli Belgeleri kurumlardan öğrenip, bu belgelerle birlikte Stajı Yapacakları İlgili Kuruma Başvurması gerekmektedir.

Buna bağlı olarak öğrencilerimizin işlemlerini tamamlayabilmesi adına 26 Şubat 2021 Cuma günü ve 1 Mart 2021 Pazartesi günü saat 10.00 ile 16.00 arasında 3 nüsha olarak hazırladıkları “Staj Formları” ile birlikte okula gelip ıslak imza alması için SHMYO Staj Komisyonuna başvuru yapması gerekmektedir.

Mail yoluyla shmyostaj@gelisim.edu.tr adresine gönderilen evraklar kesinlikle KABUL EDİLMEYECEKTİR.

FORM VE BELGELER İÇİN: