Covid-19 Öğrenci Taahhütnamesi Hakkında

24.03.2021 Çar

Değerli Öğrencilerimiz,

• 2020-2021 eğitim-öğretim yılında sadece Zorunlu Yaz stajını dönem içerisinde yapma talebi bulunan öğrencilerimiz, başvurularını Zorunlu Yaz Staj Başvuru Formu, Dilekçe ve Staj Taahhütnamesi ile birlikte aynı mailde shmyo@gelisim.edu.tr adresini ve ilgili Program başkanlarının mail adreslerini ekleyerek yapabilirler.
  • 2020-2021 eğitim-öğretim yılında Mesleki Uygulama stajı yapma talebi bulunan tüm öğrencilerimiz, başvurularını Staj Başvuru Formu ve Staj Taahhütnamesi ile birlikte Staj Koordinatörlüğüne (shmyostaj@gelisim.edu.tr) yapabilirler
  • Yaz Stajını Dönem içerisinde yapmak için Sadece 2. Sınıf 2. Öğretim Öğrencileri Başvuruda Bulunabilir
Ayrıca stajınıza sorunsuz bir şekilde başlamanız ve sigorta işlemlerinizin tamamlanması için sizinle daha önceki duyurularda paylaşılan adımları uygulamanız önemlidir.

DİKKAT! Lütfen tek mailde tüm belge/formlar olacak şekilde en geç staj başlama tarihinden 10 gün önce gönderiniz. Ayrı maillerde gönderilen formlar kabul edilmeyecektir.

Mesleki Uygulamalar Stajı için: (shmyostaj@gelisim.edu.tr)
  • Covid-19 Taahhütname Formu
  • Mesleki Uygulamalar Staj Başvuru Formu
Yaz Staji için; (shmyo@gelisim.edu.tr ve Program başkanı)
  • Covid-19 Taahhütname Formu
  • Yaz Stajı Başvuru Formu
  • Yaz Stajı Dilekçesi
Staj ile ilgili tüm sorularınız için bizlere shmyostaj@gelisim.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

EKLER:

Covid-19 Taahhütname