2018 - 2019 Yaz Dönemi İstanbul İli Kamu Hastanelerinde Staj yapacak Öğrencilerin Dikkatine..!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO),2018 - 2019 Yaz Döneminde İstanbul İli Kamu Hastanelerinde Staj yapacak öğrencilerin isimleri OBİS' de duyurulmuştur. Listede adı geçen öğrenciler 27.05.2019 tarihinden itibaren Staj başvuru formalarını hazırlayarak ilgili hastanelere başvuru yapacaklardır.

Staj Başvuru Formuna ulaşmak için tıklayınız.

Staj Yapacak Öğrencilerden istenen belgeler:

İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ
SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU
      ZORUNLU YAZ STAJI ( İSTANBUL İL SAĞLIK KAMU HASTANELER BİRLİĞİ) İSTENİLEN BELGELER

• SHMYO ZORUNLU YAZ STAJ BELGESİ (3 NÜSHA)
  • SİGORTA DÖKÜMÜ ( ÖĞRENCİ İŞLERİNİNDEN TEMİN EDİLECEK)
  • İSG BELGESİ
  • SEROLOJİK TESTLER
  • SAĞLIK KURUL RAPORU (HEYET RAPORU)
  • AKCİĞER GRAFİSİ, EKG RAPORU
  • TETANOZ AŞI KARTI ( AİLE HEKİMLİĞİNDEN AŞI YAPILDIĞINI BELİRTEN BELGE)
  • KBB UZMANI MUAYENESİ, ODYOMETRİ SONUCU (GÜRÜLTÜ RİSKİ OLAN YERLEDE STAJ YAPACAKLAR İÇİN )
  • SOLUNUM FONKSİYON TESTİ (AMELİYATHANE, ANESTEZİ, DİŞ PROTEZ VE PATOLOJİ PROGRAMLARINDA STAJ YAPACAKLAR İÇİN )
  • ÖĞRENCİ YAKA KARTI ( ÖĞRENCİ KARTI)
  • EKSTRA BELGELER *
  • HASTANELERİN ÖZEL OLARAK İSTEDİKLERİ BELGELER ( KURUMLARARASI FARKLILIK GÖSTEREBİLİR, STAJ EVRAKLARINIZI TESLİM SIRASINDA İSTENEBİLİR.)
! Lütfen Hastanelere zorunlu yaz staj belgelerinizi imza için gittiğinizde ekstra belgeler konusunda bilgi alınız.