Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu - shmyo@gelisim.edu.tr

Tıbbi Görüntüleme Teknikleri








 2018 - 2019 Bahar Dönemi Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Program Başkanı Mesajı


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı Program Başkanı Öğr. Gör. Mehmet ÇİTEKCİ'nin Dönem Açılış Mesajı


Sevgili Gençler,
 
Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı olarak, 2018 – 2019 Güz dönemini sağlık ve başarı ile tamamladık. Biz eğitimciler, sizlerin verdiği genç enerji ile bilim dünyasına yenilikler getirmeye 2018 – 2019 Bahar döneminde de devam edeceğiz. Siz gençlerin enerjisi bizim mutluluk kaynağımızdır. Sizleri aramızda görmenin mutluluğu tarif edilemez.
 
Programımız Üniversitemizin diğer programları içinde yeri çok farklıdır. Bu farklılığın nedeni, sağlık camiasında yer aldığı konumudur. Sağlık camiasında her birimin ayrı bir önemi vardır ancak, Radyoloji dışarıdan görüldüğü kadar öyle sıradan değildir. Ciddi anlamda emek ister, fedakarlık ister ve en önemlisi de sevgi ister. Siz öğrencilerimde gördüğüm bu sevgi, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programını diğer programlardan farklı kılmaktadır. Siz Emektar, Fedakar ve Sevgi dolu Gençler; Üniversitemizde bulunmak sizin için büyük bir fırsattır. Bu fırsatı değerlendirmeyi mutlaka bilin, ve şunu asla unutmayın, dünyanın neresinde olursanız olun, taşı sıkıp suyunu çıkarmadan başarı elde edilemez. Üniversitemizin sağladığı imkanlardan mutlaka faydalanın. Size sunulan hizmetleri en iyi şekilde kullanın. Araştırmacı ruhunuzu asla kaybetmeyin, yol gösterme konusunda danışmak istediğinizde Program Başkanınız sizi her zaman dinleyecektir. Bu konuda sizlere kapım sonuna kadar açıktır.
 
Kıymetli Öğrencilerimiz, sizlerle bir arada olmak bizim için ayrı bir mutluluktur. Bu mutluluğu başarılarla taçlandırmak en önemli idealimizdir. Bu konuda sizlere tavsiyem, eğitim için katıldığınız Meslek Uygulamaları ve Zorunlu Staj dönemlerini en verimli bir şekilde geçirmeniz. Bu süreler sizler için en kıymetli anlardır. Bu anları lütfen boş geçmeyiniz. Eğitim sadece teorik olarak başarı getirmez. Başarıyı getiren uygulamadır. Meslek Uygulamaları ve Zorunlu Staj konusunda Bahar döneminde sizlerle bir araya geleceğiz.
 
Sevgili Öğrencilerim, 04 Şubat 2019 Pazartesi itibariyle yeni bir döneme başlamış olduk. Sizlerden bu süreçte başarılarınıza başarı katacak çalışmalar yapmanızı, elinize geçen fırsatları en iyi şekilde değerlendirerek mutluluğu yakalayın. Sizler, dünyanın geleceğisiniz, sizler yarının en büyüklerisiniz, sizler geleceğin birer yıldızısınız. Unutmayın, sizler bizim en kıymetli hazinemizsiniz. 2018 – 2019 Bahar döneminde sizlere Başarılar Diliyorum. Mutluluklar sizlerle olsun.
 
 

 

Öğr. Gör. Mehmet ÇİTEKCİ
Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Program Başkanı