Tıbbi Görüntüleme Teknikleri

Tıbbi Görüntüleme Teknikleri 1. Sınıf (N.Ö. ve İ.Ö.) Öğrencilerinin Dikkatine..!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO), Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı, 1. Sınıf (N.Ö. ve İ.Ö.) öğrencilerinin katılmış olduğu İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi, ve sonrası verilecek olan İSG Belgeleri 17 Nisan Çarşamba günü N.Ö için C Blok 209 nolu sınıfta saat: 10:40 da, İ.Ö. için C Blok 308 nolu sınıfta saat: 20:15 de Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Program Başkanı Öğr. Gör. Mehmet Çitekci tarafından dağıtılacaktır.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO), Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı, 1. Sınıf (N.Ö. ve İ.Ö.) öğrencilerinin katılmış olduğu İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi, ve  sonrası verilecek olan İSG Belgeleri 17 Nisan Çarşamba günü N.Ö için  C Blok 209 nolu sınıfta saat: 10:40 da, İ.Ö. için C Blok 308 nolu sınıfta saat: 20:15 de Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Program Başkanı Öğr. Gör. Mehmet Çitekci tarafından dağıtılacaktır.