Tıbbi Görüntüleme Teknikleri

İSG Son Telafi Eğitimi Duyurusu Hakkında

Değerli Öğrenciler,

6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gereği hastanelerde ve diğer alanlarda dönem içi ve yaz stajı yapacak tüm öğrencilerin alması zorunlu olduğu “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği” Telafi Eğitimleri uzaktan eğitim olarak B sınıfı İSG uzmanı Öğr. Gör. Fatma NİZAMLIOĞLU tarafından 25 ve 26 Mart 2021 tarihlerinde asenkron olarak verilecektir. Temel İSG Eğitimi gereği öğrenciler (1. ve 2. Sınıf bu dönem yatay geçişle gelen, bir önceki eğitimde başarısız olmuş ya da herhangi bir sebeple eğitime katılamamış olan öğrenciler) eğitimlerinin sonunda 26 Mart 2021 saat 17.00-23.59 saatleri arasında sınava girecekler ve geçer not alanlara İSG eğitimi aldıklarına dair belge verilecektir.

DİKKAT! Yapılacak eğitimin başka bir telafisi olmayacaktır. Bir önceki eğitime katılan ve başarılı olan öğrenciler bu eğitime katılmayacakladır. LMS üzerinde eğitim belirtilen tarihlerde aktifleştirilecektir.

Sağlıklı günler ve başarılar dileriz.

SHMYO Staj Komisyonu