Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu - shmyo@gelisim.edu.tr

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik








 Tıbbi Dokümantasyon Öğrencileri ile Medisoft Hastane Otomasyon Eğitimi


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı ve Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Sağlık Yönetimi öğrencilerine A blok Lab 101 derslikte Medisoft Hastane Otomasyon programı için sistem kullanım eğitimi düzenlendi.


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı ve Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Sağlık Yönetimi öğrencilerine A blok Lab 101 derslikte Medisoft Hastane Otomasyon programı için  sistem kullanım eğitimi düzenlendi.

Eğitim programına Öğr. Gör. Serhat Kakı, Öğr. Gör. Handan Çetinkaya , ve Medisoft Hastane Bilgi Sistemlerinden Medisoft grubu ürün koordinatörü Cem Gemalmaz , yazılım mühendisi Serdar Özgül ve Medisoft eğitim destek uzmanı Burak Yeğenoğlu  ile birlikte yazılım ile ilgili genel bilgilendirmeler ve uygulamalı çalışma yapıldı. Medisoft yazılımı hastaneler için geliştirilmiş bir yönetim yazılımıdır. Hastanedeki medikal, finansal ve idari süreçlerin entegre yapıda kayıt altına alınmasını sağlamaktadır.