Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik

Geleceği Kitapla Aydınlat Kulübü’nün Uluslararası Avrasya Kitap Festivali Gezisi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programı öğrencileri Geleceği Kitap ile Aydınlat Kulübü olarak Program Başkanları ve Kulüp danışmanları Öğretim Görevlisi Nazlı YÜCEOL ile birlikte Yenikapı Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilen Avrasya Kitap Festivalini ziyaret etti.

23 Şubat – 03 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen Kitap Festivali Yenikapı Gösteri Merkezi’nde 10:00 ile 19:00 saatleri arasında ziyaretçilerini kabul ediyor. Festival kapsamında yazarların katılımı ile imza günleri, panel ve söyleşiler ve sergiler organize ediliyor.
İlber ORTAYLI, Ahmet ÜMİT, Mete YARAR, Pelin ÇİFT gibi ünlü isimlerin katılımı ile gerçekleştirilen imza günleri ve söyleşilere ilgi oldukça büyük.  Aynı zamanda Sahaflar Çarşısı Günleri, Nadir Bulunan Kitaplar Müzayedesi gibi etkinliklerde imzalı, ilk baskı, özel ciltli, baskısı tükenmiş kitaplar okurları ile buluşma imkanı yakalıyor.