Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu - shmyo@gelisim.edu.tr

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik








 Geleceği Kitapla Aydınlat Kulübü’nden "21 Nisan Kitap Hediye Günü Challenge" etkinliği


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO), Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Program Başkanı Öğr. Gör. Nazlı Yüceol öncülüğünde, Geleceği Kitapla Aydınlat Kulübü’nden “21 Nisan Kitap Hediye Günü Challenge" etkinliği yapıldı.


“Kitap Bağışla Bize Okusun Tüm Türkiye” sloganı ile yola çıkan Kitap Bağış Vakfı her yıl Nisan ayının 3. Pazar gününü “Kitap Bağış Günü“ ilân etmiştir.

Bu sene 21 Nisan’da kutlanan etkinlik eşinize, dostunuza, arkadaşlarınıza veya hiç tanımadığınız kişilere kitap hediye ederek kitap okuma farkındalığı yaratmak adına son derece dikkat çekici ve etkili bir araç haline gelmiştir. Bu bağlamda yöntem olarak “challenge” meydan okuma yöntemini kullanan vakfın bu etkinliği Türkiye çapında büyük ses getirmiş ve çığ gibi büyümüştür.

İstanbul Gelişim Üniversitesi “Geleceği Kitapla Aydınlat Kulübü” de Program Başkanı ve Kulüp danışmanı Öğretim Görevlisi Nazlı Yüceol’un başlattığı meydan okuma ile arkadaşlarına veya tanımadıkları kişilere kitap hediye edip meydan okuyarak etkinliğin bir parçası olmuştur.

Meydan okuma etkinliğine Öğretim Görevlisi Nazlı Yüceol, Öğretim Görevlisi Nurcihan Tan Erkoç, Öğretim Görevlisi Funda Pehlevan, Öğretim Görevlisi Gamze Özpirinçi ve birçok programdan öğrenci katılım sağlamıştır.