TIBBİ DOKÜMANTASYON VE SEKRETERLİK

Geleceği Kitapla Aydınlat Kulübü’nden: Beylikdüzü Belediyesi Kariyer Merkezi ile iş alım teknikleri ve iş hayatında motivasyon üzerine söyleşi

06.05.2019 Pzt 09:34

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO), Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Program Başkanı Öğr. Gör. Nazlı Yüceol tarafından organize edilen “Beylikdüzü Belediyesi Kariyer Merkezi ile iş alım teknikleri ve iş hayatında motivasyon üzerine söyleşi" gerçekleştirildi.

İGÜ SHMYO Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Beykam
“Beylikdüzü Belediyesi Kariyer Merkezi ile İş Alım Teknikleri ve İş Hayatında Motivasyon Üzerine Söyleşi” etkinliği 03.05.2019 tarihinde İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans salonunda yaklaşık 80 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirildi.  Etkinliğe BEYKAM’dan İnsan Kaynakları Sorumlusu Sayın Nagehan Özalp Saruhan ve BEYKAM Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Ali Doğanay konuşmacı olarak katılım sağladı.

İnsan Kaynakları Sorumlusu Sayın Nagehan Özalp Saruhan CV hazırlama, mülakat teknikleri, mülakat öncesinde, mülakat sırasında ve mülakat sonrasında yapılması gerekenler hakkında değerli fikir ve önerilerini öğrenciler ile paylaştı.

BEYKAM Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Ali Doğanay ise konuşmasında iş hayatına dair kavramlar, iş yaşamında motivasyon ve sürekli kişisel gelişim için atılması gereken adımlar hususunda değerli fikir ve önerilerini sevgili öğrencilerimize aktardı.