TIBBİ DOKÜMANTASYON VE SEKRETERLİK

“Geleceği Kitapla Aydınlat Kulübü” İBB Gençlik Meclisi Kitap Hediye Günü etkinlik katılımı

02.05.2019 Per 09:39

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO), Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı, “Geleceği Kitapla Aydınlat Kulübü” İBB Gençlik Meclisi Kitap Hediye Günü etkinliğine katıldı.

İGÜ SHMYO Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik İBB
“Benden Sana Bir Kitap: Kitap Hediye Günü, Bir Kitap Bir Dünya” sloganı ile İBB Gençlik Meclisi Kişisel Gelişim Kulübü, Kitap Hediye Günü düzenlemiştir. Etkinlik kapsamında katılımcıların hediyeleşeceği kişiler kura yoluyla seçilmiş ve birbirlerine kitap hediye ederek bu anlamlı günü birlikte kutlamıştır.

Etkinlik, 21 Nisan 2019 Pazar günü 15.00-16.30 saatleri arasında İBB Gençlik Meclisi’nin Saraçhane’deki binasında gerçekleştirilmiştir.

“Geleceği Kitapla Aydınlat Kulübü” Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı öğrencileri İBB Gençlik Meclisi Kitap Hediye Günü Etkinliği ’ne katılım sağlayarak kuraya katılmış ve birbirlerine kitap hediye etmiştir.

Cihangir Mahallesi Şehit Piyade Onbaşı Murat Şengöz Sokak No:8 Avcılar/ İSTANBUL

bilgi@gelisim.edu.tr