SAĞLIK KURUMLARI İŞLETMECİLİĞİ

"Sağlık Hizmetlerinde İkna ve Marka" semineri

10.04.2019 Çar 02:29

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO), Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı tarafından organize edilen "Sağlık Hizmetlerinde İkna ve Marka" semineri Gelişim Tower Oditoryum Salonu'nda yapıldı.

İGÜ SHMYO Sağlık Kurumları İşletmeciliği
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sağlık Kurumları İşletmeciliği tarafından Gelişim Tower Oditoryum salonunda, Mentor Tacettin Tatlıağız  ve Yazar Adil Yıldırım tarafından "Sağlık Hizmetlerinde İkna ve Marka"  semineri gerçekleştirildi.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bölümü öğrencilerinin kariyer planlamalarına bakış kazandıran seminere ilgi oldukça yoğundu. Marka Olmak, Marka Adımları, Hasta Alışkanlıkları, Marka ve Hukuki Kavramlar hakkında bilgiler verildi.

"Sağlık Hizmetlerinde İkna ve Marka"  semineri etkinlik komitesi; Prof. Dr. Mustafa Nizamlıoğlu başkanlığında Öğr. Gör. Ebru Cengiz, Öğr. Gör. Halil Türktemiz tarafından oluşturuldu. Seminer sonunda, Konuşmacımıza plaketi Öğr. Gör. Ebru Cengiz ve Öğr. Gör. Halil Türktemiz tarafından takdim edildi.

Cihangir Mahallesi Şehit Piyade Onbaşı Murat Şengöz Sokak No:8 Avcılar/ İSTANBUL

bilgi@gelisim.edu.tr