SAÇ BAKIMI VE GÜZELLİK HİZMETLERİ

SAÇ BAKIMI VE GÜZELLİK LABORATUVARI

25.05.2018 Cum 02:51
Saç Bakımı ve Güzellik Laboratuvarı

Son dönemde oldukça ilgi gören bölümlerden biri  olan Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Programı, teorik derslerin yanı sıra ağırlıklı olarak uygulamalı derslerin yapıldığı bir bölümdür. Saç bakımından yapımına, makyaj yapımından vücut  ve yüz bakımına kadar uygulamalı tüm dersler, Saç Bakımı ve Güzellik Laboratuvarı içinde öğrenciler için hazırlanmış en son teknolojik özelliklere sahip cihazlar ile yapılmaktadır.
Üniversitemizin uluslararasılaşma amacına yönelik eğitim sistemini destekleyen uygulamalı eğitimler, branşlar özelinde hazırlanan laboratuvarlar da gerçekleştirilmektedir. Saç Bakımı ve Güzellik Laboratuvarı öğrencilere bu alandaki en güncel uygulamaları tecrübe etme fırsatı sunmaktadır.

SAÇ BAKIMI VE GÜZELLİK HİZMETLERİ LABORATUVARI