Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri

FUARDAYIZ

İstanbul Gelişim Üniversitesi Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Programı; 20-23 Eylül tarihlerinde CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşen Kozmetik, Güzellik, Medikal Estetik Cihaz ve Ekipmanları Fuarı’nda ziyaretçileri ile buluştu.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Programı;  20-23 Eylül tarihlerinde CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşen Kozmetik, Güzellik, Medikal Estetik Cihaz ve Ekipmanları Fuarı’nda  ziyaretçileri ile buluştu.

20 - 23 Eylül 2018 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşen fuar “Beauty & Wellness Show İstanbul”  bakım ve güzellik, sağlık ürünleri ve ekipmanları, kozmetik ve parfümeri ürünleri, spa ve fitness sektörlerinde faaliyet gösteren firmaların ürün ve hizmetlerine ev sahipliği yaptı. Öğr. Gör. Pelin ÖZGÜNAY ve Öğr. Gör. Aylin KOÇ fuar alanında meslektaşları ve sektörle bilgi paylaşımında bulunarak Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümünde eğitim almak ve kariyer yapmak isteyen ziyaretçilerle paylaşımlarda bulundu.