Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri

2. Grupta Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine

2020-2021 BAHAR DÖNEMİNDE İSTANBUL İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI HASTANELERDE 2. GRUPTA STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

1. İstanbul İl Sağlık Müdürlüğünce staj yapması uygun görülen öğrencilerin (Üniversitenin SHMYO Web Sitesinde Duyurular kısmında Adı Geçen Öğrenciler) Staj Kaydı İçin Gerekli Belgeleri kurumlardan ya da kurumların web sitesinden öğrenip, bu belgelerle birlikte Stajı Yapacakları İlgili Kuruma Başvurması gerekmektedir.
  2. Buna bağlı olarak öğrencilerimizin işlemlerini tamamlayabilmesi adına (eğer hala staj formlarını imzalatmadıysanız) 5-6-7-8-9 Nisan 2021 (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma) günleri saat 10.00 ile 15.00 arasında 3 nüsha olarak hazırladıkları “Staj Formları” ve sözleşme ile birlikte okula gelip SHMYO Staj Komisyonundan (C Blok) ıslak imza alabilirler. Staj komisyonundan (C Blok) imza aldıktan sonra SHMYO Müdürlüğü’nden (A Blok 3. kat) onay alıp kuruma staj formlarını imzalatmaya gidebilirler. Kurumlardan imza aldıktan sonra ise öğrenci işlerine teslim edilmesi gerekmektedir.
  3. Aşağıda belirtilen sadece ismi geçen hastanelerde 2. Grupta staja çıkacak olan öğrencilerin sigorta girişleri okul tarafından yapılacak olup, 07.04.2021 Çarşamba gününden itibaren sigorta giriş belgelerini okula gelerek (muhasebe birimi) ya da miidb@gelisim.edu.tr adresine mail göndererek talep edebilirler. Sigorta belgelerini aldıktan sonra staj yapacakları kuruma giderek formlarını kuruma imzalatıp öğrenci işlerine teslim edebilirler. Diğer hastanelerde staja çıkacak olan öğrenciler için işlemler B maddesinde yer aldığı gibi yürütülecektir.

• ANADOLU 112 – AVRUPA 112
  • İSTANBUL ATAŞEHİR AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ
  • BAHÇELİEVLER DEVLET HASTANESİ
  • BAŞAKŞEHİR ÇAM VE SAKURA ŞEHİR HASTANESİ
  • BEYLİKDÜZÜ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ
  • BEYLİKDÜZÜ DEVLET HASTANESİ
  • BÜYÜKÇEKMECE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ
  • GÜNGÖREN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ
  • İSTANBUL OKMEYDANI AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ
  • KAĞITHANE DEVLET HASTANESİ
  • KÜÇÜKÇEKMECE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ
  • İSTANBUL DR. SADİ KONUK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ
  • İSTANBUL FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ
  • İSTANBUL MEHMET AKİF ERSOY GÖĞÜS KALP VE DAMAR CERRAHİSİ EAH
  • İSTANBUL YEDİKULE GÖĞÜS HASTALIKLARI VE GÖĞÜS CERRAHİSİ EAH
DİKKAT! Mail yoluyla shmyostaj@gelisim.edu.tr adresine gönderilen 2. grupta devlet hastanelerinde staja çıkacak öğrencilerin evrakları kesinlikle KABUL EDİLMEYECEKTİR.

FORM VE BELGELER:
Covid-19 Taahhütname
Mesleki Uygulama Staj Formu (3 nüsha)
Staj Sözleşmesi (Hastanenin isteğine bağlıdır.)