Radyoterapi

Final Sınavları Hakkında

Değerli öğrencilerimiz,
Final ve Bütünleme sınavlarında aşağıda belirtilen kurallara uymanızı istiyor, hepinize sağlık ve başarılar diliyoruz.

• Devamsız olarak ilan edilen fakat LMS deki sınav listelerinde yer alan öğrenciler sınava girdikleri takdirde sınavları iptal olacaktır.
  • Dikkatli olunuz. Sınavlarınızı teknik sorunlar yaşanmayacak bir ortamda gerçekleştiriniz. Mecbur olmadıkça sınava girerken Mobil Cihaz kullanmayınız.
  • İnternet hızı ve kalitesi iyi olan ortamları seçiniz.
  • FİNAL SINAVLARINDA İLERİ SÜRÜLEN MAZERETLER YÖNETMELİK GEREĞİ KABUL EDİLMEYECEKTİR.
  • Sınav süresince ve sınav dönemlerinde şifrelerinizi kimse ile paylaşmayınız. Tespit edildiğinde hakkınızda yasal işlem yapılır ve sınavlarınız iptal edilir.
KLASİK SINAV DUYURUSU
  • Gönderilen  SINAV CEVAP KAĞITLARININ birkaç kopyasını sınavdan önce hazır bulundurunuz.
  • Soruların cevapları el ile yazılacaktır.
  • Bilgisayarda yazılan veya internetten indirilen ve pdf olarak yüklenen cevap kağıtları etik kurallara aykırı olarak değerlendirilecektir ve kabul edilmeyecektir.
  • Cevap kağıtlarının üzerinde ve her sayfasında ıslak imzanız yer alacaktır.
  • İmzalarınız bir şüpheye yol açmayacak şekilde atılmalı ve imzalarınız OBİS de kayıtlı orjinal imzalarınızdan farklı olmamalıdır.
  • Sınavlarda fazladan süreler verilmiştir. CEVAP KAĞITLARINIZI SINAV SÜRESİ İÇİNDE LMS e YÜKLEYİNİZ. Aksi halde sınava girmemiş kabul edileceksiniz.
  • Mail yoluyla gönderilen sınav evrakları değerlendirilmeyecektir.
  • Cevap Kağıtları üzerinde yer alan boşlukları dikkatlice doldurunuz. Öğrenci Adı ve Soyadı, Öğrenci numarası eksiksiz olarak yazılmalıdır. Fakülte/Yüksekokul, Dersin Kodu ve  Adı, Dersin Sorumlu Öğretim elemanı mutlaka doldurulmalıdır.