PERFÜZYON TEKNİKLERİ

2018 - 2019 Bahar Dönemi Perfüzyon Teknikleri Program Başkanı Mesajı

07.02.2019 Per 03:43

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Perfüzyon Teknikleri Programı Program Başkanı Öğr. Gör. Burçin GÖRGÜLÜ'nün Dönem Açılış Mesajı

Sevgili Gençler,

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Perfüzyon Teknikleri programı olarak, 2018 – 2019 akademik yılı  Güz dönemini başarı ile tamamlamış bulunmaktayız. Güz döneminde göstermiş olduğunuz azim ve başarının bu dönemde aynı şekilde devam edeceğine inanıyor ve hedeflerinize giden bu yolda bir döneme daha sizlerle başlamaktan mutluluk duyuyorum.

Gençlik demek dinamizm  yenilik, enerji , aydınlık gelecek demektir. Sizlerin  kalp damar cerrahisinin görünmez kahramanları olarak sağlık alanında birçok başarıya imza atacağınıza gönülden inanıyorum. 2018-2019 Bahar döneminde daha fazla azim ve enerji ile sizleri hedeflerinize ulaştıracak bu yolda biz akademisyenler olarak elimizden gelen çabanın daha fazlasını göstereceğiz ve bunu hep birlikte başaracağız.

Her geçen gün daha da gelişen ve büyüyen üniversitemizde sizlerin varlığı bizi çok mutlu etmektedir. Değerli Öğrencilerimiz, bahar döneminde sizlere tavsiyem gerek derslerinizde gerekse uygulamada yapacağınız stajlarda aynı azim ve başarı ile bir eğitim dönemini daha en verimli  şekilde tamamlamanızdır.  “Başarmak için  önce inanmak sonrasında emek vermek ve vazgeçmemek” gerektiği düşüncesi ile hareket ederek, bahar döneminde de yine birçok başarıya hep birlikte imza atacağımıza inanıyorum.

Perfüzyon Teknikleri programı değerli öğrencilerim, unutmayın ki sağlık alanı hayatımızın vazgeçilmez temel alanlarından biridir, kişinin yaşama hakkı en  temel ve birincil hakkıdır sizlerde bu mesleği en iyi şekilde icra edecek, bu mesleğe yenilikler katacak kıymetli gençler olarak bu dönemde gerek almış olduğunuz eğitim gerekse göstermiş olduğunuz çaba ile başarılarınıza başarı katacak ve mezun olduğunuzda sağlık alanında kalp damar cerrahisinin görünmez kahramanları olarak bu kutsal meslekte görev alacaksınız. 04 Şubat 2019 tarihi itibarıyla başlayan bahar döneminde hepinize başarılı bir eğitim dönemi geçirmenizi diler, Gelişim Üniversitesi ailesinin bir ferdi olan siz gençlere gerek eğitim gerekse meslek hayatınızda mutluluk ve başarılar temenni ederim.

Öğr. Gör. Burçin GÖRGÜLÜ
Perfüzyon Teknikleri Program Başkanı