Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu - shmyo@gelisim.edu.tr

Optisyenlik








 Optisyenlik Programı öğrencilerinden Afrika’ya destek


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO), Optisyenlik Programı Öğr. Gör. Erdi Bilgiç ve İGÜ Satın alma Uzmanı Şükrü Kestane öncülüğünde başlatılan “Görmek Herkesin Hakkı” projesi kapsamında Afrika’da görme güçlüğü çeken insanlara bağış yoluyla toplanan gözlük çerçevesi ve lenslerin montajı okulumuz Optisyenlik programı son sınıf öğrencilerinin katkılarıyla yapıldı.


Bir internet sitesi öncülüğünde başlatılan  “Görmek Herkesin Hakkı” projesi kapsamında Afrika’da görme güçlüğü çeken insanlara bağış yoluyla toplanan gözlük çerçevesi ve lenslerin montajı okulumuz optisyenlik programı son sınıf öğrencilerinin katkılarıyla yapıldı.

Satınalma Uzmanı Şükrü Kestane ve Öğr. Gör. Erdi Bilgiç eşliğinde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında öğrencilerimiz mesleki becerilerini geliştirirken önemli bir sosyal sorumluluk projesine katkı sağlamışlardır. Öğrencilerimiz bu çalışma ile mesleki yeterliliklerini göstermişler ve vicdani sorumluluklarını yerine getirmişlerdir.

Bu projeye öğrencilerimizin katkılarından dolayı ilgili site yöneticisi Teoman Küçük tarafından hocalarımıza teşekkür belgesi taktim edilmiştir. Bizde okulumuz adına projeye öncülük eden ve katkı sağlayan tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür eder, insanlığın yararına olan böyle projeleri desteklemekten onur duyarız.