İlk ve Acil Yardım

İLK VE ACİL YARDIM LABORATUVARI

İlk ve Acil Yardım Laboratuvarı

İlk ve Acil Yardım Bölümü’nde okuyan öğrencilerimiz teorik derslerde öğrendiklerini İlk ve Acil Yardım Laboratuvarı’nda uygulamalı olarak görmekte ve öğrendiklerini pekiştirmektedir. Uluslararasılaşma vizyonumuz ile ileri teknolojik altyapıyla donatılmış laboratuvarda öğrencilerimiz mesleki sorumlukları gereği yapması gerekenler konusunda hız ve tecrübe kazanmakta, ani ve doğru karar verme kabiliyetleri gelişmekte, aynı zamanda acil müdahale sırasında kullanılan cihazlar hakkında bilgi sahibi olmaktadır. İlk ve Acil Yardım Bölümü öğrencilerimiz teorik ve pratik dersler ile hayati tehlike söz konusu olduğuna yapılacak müdahale ve sakatlıkların önlenmesi konusunda tam donanımlı bilgi ve beceriye sahip olarak mezun olmaktadırlar.