Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu - shmyo@gelisim.edu.tr

Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi








 Mazeret Sınavları Hakkında




Sevgili Öğrenciler,


Vize sınavına, mazereti (teknik sebepler dışında) nedeni ile giremeyen öğrencilerden ‘İGÜ Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’ maddesinde yer alan hükümler doğrultusunda başvurmaları koşulu ile Yönetim Kurulunca uygun görülenler mazeret sınavına katılabilirler.
“Madde 25:(4)Değişik:RG-13/6/2018-30450) Mazeretleri nedeniyle ara sınavına giremeyen öğrenciler, mazeretlerini belgelemek kaydıyla mazeretinin sona erdiği tarihten itibaren en geç bir hafta içerisinde bir dilekçe ile ilgili dekanlık/müdürlüğe müracaat ederler. Mazeret süresi sebebiyle devamsız duruma düşen öğrenciye mazeret sınav hakkı verilmez. Mazeretleri ilgili yönetim kurulunca kabul edilen öğrencilerin, akademik takvimde belirtilen tarihlerde mazeret sınavları yapılır. Dönem sonu sınavlarının mazeret sınavı yapılmaz.
Sınav saatleri çakışan ÇAP öğrencilerinden mazeretleri geçerli olan öğrencilere, dilekçe vermek koşulu ile Yönetim Kurulunca uygun görülenler için mazeret sınav hakkı verilir.
 
Mazeret sınavı başvurusu için,
Ekli formu doldurup ıslak imzalı olarak hazırladıktan sonra geçerli mazeretinize ilişkin belgeleri ek olarak ilave etmeniz ve *********@ogr.gelisim.edu.tr mail adresinizden shmyo@gelisim.edu.tr adresine ‘Mazeret Sınav Başvurusu’ konusu ile göndermeniz gerekmektedir.
Öğrenci mail adresiniz yok ise;
Buradan, İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından hazırlanan videoyu izleyip öğrenci e.posta adreslerinizi almanız gerekmektedir,
başvurularınızda herhangi bir hak kaybına uğramamanız için bu hususlara dikkat etmeniz büyük önem taşımaktadır.
Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.


MAZERET SINAVI BAŞVURU FORMU