Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu - shmyo@gelisim.edu.tr

Diyaliz








 2018 - 2019 Bahar Dönemi Diyaliz Program Başkanı Mesajı


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Diyaliz Programı Program Başkanı Öğr. Gör. Sevinç BABA'nın Dönem Açılış Mesajı


Sevgili Öğrencilerimiz;

Güz dönemini sizlerle birlikte geçirdiğimiz teorik ve uygulamalı dersler ardından vizeler, finaller ve bütünleme sınavları ile tamamlamış olduk. Sizler ile beraber iki yıllık ön lisans eğitimlerini yoğun teorik ve uygulamalı dersler ile birlikte en yeni teknolojik donanımlar ile yapmaktayız.
 Umuyoruz ki sizlere karşı yaşadığımız memnuniyet ve sevgi duygusu sizler tarafından da bizlere karşı yaşanmıştır. Bizler için eğitiminiz ve memnuniyetiniz her şeyden önce gelmektedir.
Ülkemizde hızla büyüyen sağlık sektörünün nitelikli diyaliz teknikeri personeli ihtiyacı gün geçtikçe artmaktadır. Bu nedenden dolayı sağlık sektöründeki hizmetlerin yararlı olması için bu sektörde hekimler kadar diyaliz teknikerlerinin de toplumda önemi büyüktür.
Bizde İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu olarak kuruluşumuzdan bu yana hep en son gelişmeleri takip ederek yenilikler getirmek adına siz öğrencilerimize en iyi eğitimi vermek ve tüm gereksinimlere ve yeniliklere uygun donanım ve bilgiye sahip olacak şekilde diyaliz teknikerleri yetiştirmek amacıyla büyük bir istek ve çaba ile hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Başlamış olduğumuz bahar döneminde de aynı duygu heveslerle başlayıp bitirebilmeyi temenni ediyoruz. Bahar dönemini hepimize hayırlı olsun. Bu dönemde tek tek hepinize başarılar diliyoruz.
 
 
Öğr. Gör. Sevinç BABA
Diyaliz Program Başkanı