DİŞ PROTEZ TEKNOLOJİSİ

2018 - 2019 Bahar Dönemi Diş Protez Teknolojisi Program Başkanı Mesajı

07.02.2019 Per 03:23

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Diş Protez Teknolojisi Programı Program Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Özlem ERDEM POLAT'ın Dönem Açılış Mesajı

Sevgili Genç Arkadaşlar,

Birinci sınıf öğrencilerimizin okulu tanıma ve uyum sağlama ile geçirdiği, ikinci sınıfların ise mesleği icra etme ve mezuniyete bir adım daha yaklaştığı bir dönemi geride bıraktık. Önümüzdeki bahar döneminde daha farkında ve dolayısıyla başarılı olacağınız ve mesleklerinizi özümseyeceğiniz bir dönemi beraberce keyifle geçirmeyi umuyoruz. İki yılın hızla geçtiğini göz önünde bulundurursak derslere ve mesleklere gereken özen ve sorumluluğunuzu yerine getirirken bu sürecin hızla akıp geçtiğini de unutmamanızı ve yükseköğrenim günlerinizin keyfini sürmenizi tavsiye ederiz.
Bizler akademik kadro olarak her zaman sizin yanınızda olup gerekli donanıma ve becerilere sahip olarak mezun olabilmeniz için çalışmalarımıza devam edeceğiz. İdari kadromuz da her türlü sıkıntınızda sizin faydanıza olacak şekilde yanınızda olacaktır. Gelişim Üniversitesi öğrencileri olarak kendinize ve topluma olan saygı ve sorumluluklarınızla mesleklerinizi icra etmek yolunda gereken bilgi ve beceriye sahip olmak için gereken özen ve çabayı göstereceğinize eminiz.
Başarılarınızın devamını diliyoruz…..

Dr. Öğr. Üyesi Özlem ERDEM POLAT
                                                                               Diş Protez Teknolojisi Prog. Başk.