SHMYO Yaz Dönemi Zorunlu Staj Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO), Staj Komisyonu tarafından Program Başkanları ile Yaz Dönemi Zorunlu Staj Oryantasyon Eğitimi yapıldı.

2018 - 2019 Yaz Döneminde gerçekleştirilecek Yaz Dönemi Zorunlu Stajı için düzenlenen Oryantasyon Eğitiminde, 2019 yılı Staj Yönergesi hakkında bilgi verildi. Gerçekleştirilen Oryantasyon Eğitiminde, 2018 - 2019 Bahar döneminde Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin tümüne, Staj Oryantasyonu ve Staj Uyum Eğitimi yapılması kararı alınarak, uygulama takvimi oluşturuldu.