Sen de Sosyal Medya Bağımlısı Mısın?

Geleceği Kitapla Aydınlat Kulübü tarafından gerçekleştirilen Sen de Sosyal Medya Bağımlısı Mısın? İsimli etkinlik, 20.12.2018 tarihinde saat 10:00-12:00 arasında Gelişim Üniversitesi Kule Binası Oditoryum salonunda yapıldı.

Etkinlik Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Sayın Doç. Dr. S. Arda ÖZTÜRKCAN, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Program Başkanı Öğr. Gör. Nazlı YÜCEOL, İlk ve Acil Yardım Program Başkanı Öğr. Gör. Emel ÇAKAR ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulundan değerli Öğretim Elemanlarının katılımı ile birlikte, farklı bölüm ve programlardan yaklaşık 150 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirildi. Etkinliğe konuşmacı olarak İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Uzman Psikiyatr Doktor Sayın Sevda BAĞ ile Doktor Öğretim Üyesi Sayın Rıdvan ÜNEY değerli fikirleri ile katılım sağladı. Sen de Sosyal Medya Bağımlısı Mısın? İsimli etkinlikte değerli konuklarımız öğrencilerimize ile sosyal medya bağımlılığı, bağımlılığın fark edilmesi, bağımlılıktan kurtulma yöntemleri, sosyal medyayı doğru ve etkin kullanma, sosyal medya bağımlılığı ile mücadele etme ve bu konuda farkındalık yaratma konu başlıkları hakkında bilgiler verdiler. Etkinlik sonunda öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan konuklarımız daha sonrasında program başkanlarımızdan plaketlerini aldılar.