Pandemi Döneminde Sağlıklı Beslenme

İstanbul Gelişim Üniversitesi Anestezi Programı öğrencileri 10 Mayıs 2021 tarihinde 14.00'te Dyt. Alara Yeşilbaş'ın katılımıyla gerçekleşen "Pandemi Döneminde Sağlıklı Beslenme" isimli online söyleşiye katılarak Covid-19 pandemisi sürecinde sağlıklı beslenme hakkında önemli bilgiler edinildi. Söyleşide 'Pandemi döneminde bağışıklığımızı nasıl arttırabiliriz?, Dengeli ve sağlıklı beslenme nedir?, Popüler diyet listeleri herkes için uygun mudur?' sorularına yanıt verildi.