İGÜ 8. Medya Ödülleri sahiplerini buldu

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), 25 bin öğrencinin oy kullanarak belirlediği ödüller sahiplerini buldu. Sanat, Medya ve Spor dünyasından isimlerin katıldığı tören Gelişim Tower'da gerçekleştirildi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Abdulkadir Gayretli, ödül töreni öncesi açıklamalarda bulundu. Medya ödüllerinin kendileri için büyük önem taşıdığına dikkat çeken Abdulkadir Gayretli, “Medyanın duayenleriyle öğrencilerimizi bir araya getiriyoruz. Bu isimleri öğrencilere bir idol olmaları noktasında çok önemsiyoruz. Özellikle bundan sonraki yıllarda da bu duayenlerimizle birlik ve beraberlik içerisinde olacak ve kaliteli nesiller için elimizden gelenden fazlasını yapacağız” dedi.

Haber devamı için Tıklayınız.