''Her Şey Sizinle Güzel'' Öğretmenler Günü Etkinliği

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu’nun düzenlediği 24 Kasım Öğretmenler Günü için olan ‘Her Şey Sizinle Güzel’ isimli etkinlik; 26 Kasım Pazartesi günü Farabi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu’nun düzenlediği  24 Kasım Öğretmenler Günü için olan ‘Her Şey Sizinle Güzel’ isimli etkinlik; 26 Kasım Pazartesi günü Farabi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.  Öğretim Görevlilerimizi, ellerinde karanfillerle  koridorda bekleyen ve  canlı heykel performansı yapan öğrenciler karşıladı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından; Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Nizamlıoğlu’nun konuşmasıyla etkinlik başladı. Öğrencilerin;  İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin  her biriminden, Öğretim Görevlileriyle yapmış oldukları röportajlar izlenildi.  Etkinlikte şiirler okundu, danslar edildi, canlı şarkılar söylendi. Hem öğretmen olmayı, hem öğrenci olmayı komik bir dille ele alan, okul yıllarını anlatan minik tiyatro gösterileri yapıldı. Yer yer güldüren, yer yer hüzünlendiren anlar yaşandı.  SHMYO  Öğretim Görevlilerinin iş birliği yaptığı, Öğr. Gör. Emek Uçarman Özgen’in yönetmenliğini yaptığı gösteride;  şiir, dans, tiyaro, şarkı konularında yetenekli olan 30 gönüllü öğrenci performans  gösterdi. Aynı zamanda öğrencilerimiz; üniversitelerine ve hocalarına küçük bir sürpriz hazırlamıştı. Sokaklardan “İstanbul Gelişim Üniversitesi’ne Sevgiler, Selamlar. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.” Cümlesinin her bir kelimesini turistler ve vatandaşlar tarafından seslendirilmesi yapıldı.. Her yönüyle öğrencilerimizin yeteneklerinin buluştuğu, öğretmenliğin güzelliğinin anlatıldığı, öğretim üyeleri ve görevlilerinin keyifle seyrettiği bir etkinlik oldu.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ