Emsal Doğan İle Kalıcı Güzellik Semineri

18 Aralık 2018 tarihinde Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri bölümü tarafından "Emsal Doğan ile Kalıcı Güzellik" konulu seminer gerçekleştirildi.

Seminer, güzellik ve kalıcı makyaj uzmanı Emsal Doğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Seminerde bakım, güzellik, protez tırnak uygulamaları, kirpik uygulamaları ve kalıcı makyaj ile ilgili merak edilenler konuşuldu. Öğrencilerin soruları yanıtlandı. Seminer sonunda katılan öğrenciler merak ettikleri pek çok teorik ve yeni uygulamalar hakkında bilgilenme fırsatı buldular.

Değerli SHMYO Akademisyenlerinin ve Öğrencilerinin katılımıyla seminere yoğun ilgi gösterildi. Etkinliğe katkılarını ve deneyimlerini sunan Emsal Doğan’a İstanbul Gelişim Üniversitesi adına Öğr. Gör. Pelin ÖZGÜNAY ve Öğr. Gör. Aylin KOÇ tarafından plaketi takdim edildi ve destekleri için teşekkür edildi.

EMSAL DOĞAN İLE KALICI GÜZELLİK