"Beyin Tümörü Sinyalleri!!! Erken tanı ve tedavi yöntemleri " Semineri

BEYİN TÜMÖRÜ GELİŞİM

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından 17 Nisan 2018 tarihinde Taşkent konferans salonunda, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bakırköy Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Nöroşirurji Uzmanı Op. Dr. Ayşegül Özdemir OVALIOĞLU’nun ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bakırköy Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Nöroşirurji Uzmanı-Başhekim Yardımcısı Op. Dr.T. Cem OVALIOĞLU’nun konuşmaları ile  "Beyin Tümörü Sinyalleri!!!Erken tanı ve tedavi yöntemleri " semineri gerçekleştirildi.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bölümü öğrencilerinin kariyer planlamalarına yeni bir bakış kazandıran seminere ilgi oldukça yoğundu.Beyin Tümörleri, Beyin tümörü belirtileri ve Tanı Yöntemleri, Beyin Tümörü Tedavisi, Beyin Tümörü Cerrahi Tedavisi, Beyin Tümörü Ameliyatı Sonrası yaşam koşulları hakkında bilgiler verilerek öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.

"Beyin Tümörü Sinyalleri!!!Erken tanı ve tedavi yöntemleri " semineri etkinlik komitesi; Prof. Dr. Mustafa NİZAMLIOĞLU başkanlığında Öğr. Gör. Ebru CENGİZ, Öğr. Gör. Murat DÜNDAR Öğr. Gör. Selim ÖĞÜT tarafından oluşturuldu. Seminer sonunda, Konuşmacılarımıza plaketleri Dr.Öğr. Üyesi. Sinem Gürkan AYDIN tarafından takdim edildi.