Yaz Döneminde İstanbul İl Sağlık Müdürlüğüne Bağlı Hastanelerde Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine!

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğünce staj yapması uygun görülen öğrencilerin (Üniversitenin SHMYO Web Sitesinde Duyurular kısmında Adı Geçen Öğrenciler) Staj Kaydı İçin Gerekli Belgeleri kurumlardan öğrenip (bazı hastanelerin web sitesinde gerekli belgeler yer almaktadır), bu belgelerle birlikte Stajı Yapacakları İlgili Kuruma Başvurması gerekmektedir.

Buna bağlı olarak ÖNCELİKLE öğrencilerimizin işlemlerini başlatabilmesi adına aşağıda belirtilen gün ve saatler arasında 3 nüsha olarak hazırladıkları “Yaz Staj Başvuru Formu” Covid-19 Taahhütnamesi ve Staj Sözleşme Formu ile birlikte okula gelip ilk basamakta SHMYO Staj Komisyonundan (C Blok) ikinci basamakta ise; SHMYO Müdüriyet ’ten (A Blok 3. kat) ıslak imza-kaşe alarak staj yapacağı ilgili kuruma başvuru yapması gerekmektedir. Kurumlardan (Hastane) imza-kaşe aldıktan sonra ise en son basamakta öğrencinin tüm imzaları tamamlanmış olan staj formunun bir nüshasını Öğrenci İşlerine gelerek sigorta işlemlerini başlatılabilmesi için teslim etmesi gerekmektedir.

SHMYO Staj Komisyonunun okulda bulunacağı tarihler:
31 Mayıs 2021            Pazartesi          10.00 - 16.00
01 Haziran 2021          Salı                  10.00 - 16.00
02 Haziran 2021          Çarşamba        10.00 - 16.00
03 Haziran 2021          Perşembe         10.00 - 16.00
04 Haziran 2021          Cuma               10.00 - 16.00

DİKKAT!
* 2020-2021 Yaz Döneminde İstanbul İl Sağlık Müdürlüğüne Bağlı Hastanelerde Staj Yapacak Öğrencilerin mail yoluyla shmyostaj@gelisim.edu.tr adresine gönderecekleri staj evrakları kesinlikle KABUL EDİLMEYECEKTİR.
* Sadece İl Sağlık Müdürlüğü ilerleyen süreçler için pandeminin seyrine göre kontenjan değişiklikleri veya iptali yapabilir. Böyle bir durum olduğu takdirde de staj komisyonu muhakkak sizlerle iletişime geçecektir.

GEREKLİ FORM VE BELGELER:
(Tüm belgelerin (ilgili yerler) bilgisayar ortamında doldurulması gerekmektedir.)
Covid-19 Taahhütname
Yaz Staj Formu (3 nüsha)
Staj Sözleşmesi (Hastanenin isteğine bağlıdır.)

Form ve Belgeler İçin Tıklayınız.

SHMYO Staj Komisyonu
shmyostaj@gelisim.edu.tr