İSG EĞİTİMİ HK.

Değerli Öğrenciler,

6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gereği hastanelerde ve diğer alanlarda dönem içi ve yaz stajı yapacak 1. Sınıf tüm öğrencilerin alması zorunlu olduğu “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği” Eğitimi uzaktan eğitim olarak B sınıfı İSG uzmanı Öğr. Gör. Fatma NİZAMLIOĞLU tarafından 16 ve 17 Mayıs 2022 tarihlerinde LMS üzerinden asenkron olarak verilecektir. Temel İSG Eğitimi gereği öğrenciler eğitimlerinin sonunda 17 Mayıs 2022 saat 17.00-23.59 saatleri arasında sınava girecekler ve geçer not alanlara İSG eğitimi aldıklarına dair belge verilecektir.

DİKKAT! Yapılacak eğitimin başka bir telafisi olmayacaktır. LMS üzerinde eğitim belirtilen tarihlerde aktifleştirilecektir. Tüm 1. Sınıf (Çocuk Gelişimi Programı ve Optisyenlik Programı hariç) öğrencilerinin bu eğitime katılması zorunludur.

Sağlıklı Günler Dileriz.

SHMYO Staj Komisyonu