İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi 4. Grup Hk.

SHMYO 2. SINIF PATOLOJİ LABORATUVAR TEKNİKLERİ 2. SINIF 2.Ö , TIBBİ GÖRÜNTÜLEME TEKNİKLERİ 2. SINIF 2.Ö , İLK VE ACİL YARDIM 2. SINIF 2.Ö , TIBBİ DÖKÜMANTASYON VE SEKRETERLİK 2. SINIF 2.Ö , DİYALİZ 2. SINIF 2.Ö , ODYOMETRİ 2. SINIF 2.Ö, SAĞLIK KURUMLARI İŞLETMECİLİĞİ 2. SINIF 2.Ö, DİŞ PROTEZ TEKNOLOJİSİ 2. SINIF 2.Ö  PROGRAMLARI  ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!!!

SHMYO 2. Sınıf Öğrencilerinin aşağıdaki  tablodan kendi programlarına ait İş Sağlığı ve Güvenliği eğitim takvimini  kontrol ederek belirtilen gün ve tarihte İş  Sağlığı ve Güvenliği Eğitimine  katılması gerekmektedir.  İŞ Sağlığı ve  Güvenliği  eğitimine katılım zorunlu olup, öğrenciler sadece kendi programlarına ait gün ve saatte eğitime katılacaklardır.

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ 4. GRUP