Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu - shmyo@gelisim.edu.tr

Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi





Mart
'Mart Ayı Bülteni
bülten
'Şubat Ayı Bülteni
Gelişim
'Ocak Ayı Bülteni
Aralık
'Aralık Ayı Bülteni
Kasım
'Kasım Ayı Bülteni
Gelişim
'Ekim Ayı Bülteni
Eylül
'Eylül Ayı Bülteni
Gelisim
' Ağustos Ayı Bülteni
Gelişim
'Temmuz Ayı Bülteni
Haziran
'Haziran Ayı Bülteni
shmyo
'Mayıs Ayı Bülteni
SHMYO
'Çölyak Hastalığı’’ nedir?
IGU
'Nisan Ayı Bülteni
Mart
'Mart Ayı Bülteni
Şubat
' Şubat Ayı Bülteni
Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Program Gezisi
'Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı Gezisi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi programı öğretim elemanları ve öğrencileri 21 Aralık'ta gezi ...

Daha Fazlası
Haber
'Gıdanın Yıldızları, Sürdürülebilirlik Zirvesi

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Gıda Kalite Kontolü ve Analizi Programı hocaları ve öğrencileri Gıdanın Yıldızları, Sürdürülebilirlik Zirve’si etkinliğine katılımlarını gerçekleştirdi. ...

Daha Fazlası
Haber
'15 Aralık Dünya Çay Günü
Kasım
'Kasım Ayı Bülteni
Ekim
'Ekim Ayı Bülteni
Bülten
'Eylül Ayı Bülteni
haber
'Uzmandan salmonella bakterisi ile ilgili uyarılar

İstanbul Gelişim Üniversitesi Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Nizamlıoğlu, "Bakterilerden korunmak için öncelikle tükettiğiniz gıdaların ...

Daha Fazlası
Ağustos
'Ağustos Ayı Bülteni
Gelisim
'Temmuz Ayı Bülteni
Bülten
'Nisan Ayı Bülteni
Bülten
'Mart Ayı Bülteni
Sağlık Sohbetleri "Covid ve Eklem Ağrıları"
'Sağlık Sohbetleri "Covid ve Eklem Ağrıları"
Şubat
'Şubat Ayı Bülteni
Bülten
'Ocak Ayı Bülteni
Bülten
'Aralık Ayı Bülteni
Gelişim Haber
'Kasım Ayı Bülteni
Gelişim Haber
'Ekim Ayı Bülteni
Haber
'Günlük lif ihtiyaçlarımızı nasıl karşılayabiliriz?
Gelişim Haber
'İstanbul Gelişim Üniversitesi 12. yıl mezunları kep attı
Gelişim Haber
'Eylül Ayı Bülteni
Gelişim Haber
'Farklı Coğrafi Koşullarda Yetişen Türk Safranı
Bülten
'Ağustos Ayı Bülteni
Gelişim Haber
'Zeytinyağının Sağlık Etkileri

“Akdeniz ülkelerinde kardiyovasküler hastalıklar ve kanser sebebi ile ölüm riskinin diğer Avrupa ülkelerine göre çok daha düşük olduğu bilimsel bir ...

Daha Fazlası
Gelişim Haber
'Temmuz Ayı Bülten
Haber
'Gıda Teknikerliği Öğrenciler ile Söyleşi
Bülten
'Haziran Ayı Bülten
Gelişim Haber
'Az Bilinen Meyvelerden Kızılcık
Gelişim Haber
'Mayıs Ayı Bülteni
Gelişim Haber
'Safranın (Crocus sativus L.) sağlık üzerine etkisi

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Gıda İşleme Bölüm Başkanı, Dr. Öğr. Üyesi Negin Azarabadi "Yüzyıllardan beridir insanlık tarafından çeşitli otlar, mutfak ve ...

Daha Fazlası
Gelişim Haber
'Karantinada düşük maliyetli gıdalar sofralarda yer almaya başladı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Nizamlıoğlu, Karantina sürecindeki düşük maliyetli gıdalar hakkında bilgi verdi. ...

Daha Fazlası
Bülten
'Ocak Ayı Bülteni
gıdaaa
'Güvenli Gıda Hepimizin Sorumluluğunda

İstanbul Gelişim Üniversitesi SHMYO Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı Öğr. Gör. Ezgi Genç "Dünyada gıdaya ilişkin sorunların çözümü gün ...

Daha Fazlası
çay
'15 Aralık Dünya Çay Gününüz Kutlu Olsun!

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Bölüm Başkanı, Dr. Öğr. Üyesi Negin Azarabadi, sudan sonra dünyada en çok ...

Daha Fazlası
Gıda Ambalajları
'Gıdaların Sessiz Satıcısı; Gıda Ambalajları

İstanbul Gelişim Üniversitesi Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Negin Azarabadi, "marketlerde satılan gıdaların etiketlerinin tüketiciler ...

Daha Fazlası
Kefir ve Biyoaktif Özellikleri
'Kefir ve Biyoaktif Özellikleri

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Program Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Negin ...

Daha Fazlası
'Patates kızartması ve riskleri

İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğr. Gör. Tolga Kağan Tepe toplumumuzda sık tüketilen ancak sağlık açısından herkesin aklında soru işareti bırakan patates ...

Daha Fazlası
'Lipitler sağlığa zararlı mıdır?

İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğr. Gör. Ezgi Genç, lipitlerin sağlık için zararlı olup olmadığı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Genç, "Sağlığa faydalı ...

Daha Fazlası
'Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı Online Tanıtım Günleri

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Nizamlıoğlu moderatörlüğünde Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Laboratuvar Teknolojisi ...

Daha Fazlası
'Kızıl altının ülkemizde yeniden hayat buluşu

Dünyanın bazı bölgelerinde "Red gold" (kızıl altın) olarak bilinen Safran, Crocus Sativus L. çiçeğinin koyu kırmızı stigmalarının kurutulması sonucu elde ...

Daha Fazlası