Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu - shmyo@gelisim.edu.tr

Elektronörofizyoloji








 İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Hakkında




Değerli Öğrenciler,

6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gereği hastanelerde ve diğer alanlarda dönem içinde mesleki uygulama/yaz stajı yapacak 2. SINIF bu dönem yatay geçişle okulumuza gelmiş tüm öğrencilerin  (Çocuk Gelişimi, Gıda Kalite ve Analizi, Laboratuvar Teknolojisi ve Optisyenlik Programı hariç bu eğitimi almayan, bir önceki eğitimde başarısız olmuş ya da herhangi bir sebeple bir önceki eğitime katılamamış olan tüm 2. Sınıf öğrencileri için geçerlidir) alması zorunlu olduğu “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği” Eğitimi B sınıfı İSG uzmanı Öğr. Gör. Fatma NİZAMLIOĞLU tarafından 18 ve 19 Ekim 2022 tarihlerinde C Blok – Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda yüz yüze  yapılacaktır. Temel İSG Eğitimi gereği öğrenciler eğitimlerinin sonunda LMS üzerinden 19 Ekim 2022 saat 17.00-23.59 saatleri arasında çevrimiçi olarak sınava girecekler ve geçer not alanlara İSG eğitimi aldıklarına dair belge verilecektir.
 
Ø  18 EKİM 2022 Salı günü Saat 15.00-17.00 / 311 nolu sınıf
(2. Sınıf bu dönem yatay geçişle gelen öğrenciler katılabilir)
 
Ø  19 EKİM 2022 Çarşamba günü Saat 15.00-17.00 / 109 nolu sınıf
(2. Sınıf bir önceki eğitimde başarısız olmuş ya da herhangi bir sebeple bir önceki eğitime katılamamış olan tüm öğrenciler katılabilir)
 
 
DİKKAT! Eğitim yüz yüze yapılacaktır. Yapılacak eğitimin başka bir telafisi olmayacaktır. LMS üzerinde sınav belirtilen tarih ve saat aralığında aktifleştirilecektir. 1.Sınıf öğrencilerimiz bu eğitime katılmayacaklardır. Eğitim 2. Sınıf yatay geçişle gelen öğrencilerimiz için yapılmaktadır.
 
Sağlıklı Günler Dileriz.
 
SHMYO Staj Komisyonu
shmyostaj@gelisim.edu.tr