HAKKIMIZDA

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz, 12 / 09 / 2013 tarihli Yükseköğretim Genel Kurul Toplantısında incelenmiş ve 2547 Sayılı Kanun'un 2880 Sayılı Kanun'la değişik 7/d-2 maddesi uyarınca, söz konusu teklif uygun görülmüştür.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz bünyesinde Dişçilik Hizmetleri, Tıbbi Hizmetler ve Teknikler, Elektronik ve Otomasyon, Gençlik Hizmetleri, Saç ve Güzellik Hizmetleri, Organizasyon Bölümlerine bağlı Ağız ve Diş Sağlığı, Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Biyomedikal Cihaz Teknolojisi, Çocuk Gelişimi, Diş Protez Teknolojisi, Diyaliz, Elektronörofizyoloji, Fizyoterapi, İlk ve Acil Yardım, Odyometri, Optisyenlik, Ortopedik Protez ve Ortez, Patoloji Laboratuvar Teknikleri, Perfüzyon Teknikleri, Radyoterapi, Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programları bulunmaktadır.